NADİ ÇAKIR - OKUL MÜDÜRÜ

17.02.1969  İskilip ´ te doğdum. İlk ve orta öğretimini  İskilip ´ te tamamladıktan sonra 1987 yılında Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi´ nden mezun oldum. 1992 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra aynı yıl Ankara Altındağ Solfasol İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başladım. 1994 yılında askerlik görevimi tamamladıktan sonra , aynı okulda görevime devam ederken 1996 yılında Müdür Yardımcılığı görevine başladım. 2004 yılına kadar bu görevime devam ettim. 2004 yılından itibaren Altındağ Atam İlkokulunda müdür yardımcılığı ve Müdür vekilliği görevlerinde bulundum. Talim Terbiye kurulu onaylı ( Ortaokul 6-7-8 ) ( Lise 9-10-11 )Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders kitaplarım vardır. Ulus ilk meclis İlkokulu Müdürü olarak görev yapmakta olup , evli ve 2 kız çocuğum vardır.