ULUS İLK MECLİS ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: Vizyonumuz öğrencilerimizim musiki, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirmek,sanat bilinci gelişmiş bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak ,sanat alanında kendilerini daha iyi yetiştirip geliştirecekleri yükseköğretim programlarına hazırlanmasını sağlamak ve nihayetinde kendisiyle, içinde yaşadığı toplumun ortak değerleriyle barışık, milli manevi değerleri özümsemiş, topluma yön verecek gerçek sanatçıların yetişmesini sağlamaktır.

Misyon: Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün öncülüğünde hayata geçirilen bu projeyle öğrencilerimizin örgün eğitim döneminde akademik başarılarını artırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:30 Cuma 08:30 - 15:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 311 26 68 Müdür NADİ ÇAKIR 05054240934

WEB - https://ulusilkmeclisaihl.meb.k12.tr

Adres - KALE MAH. ANAFARTALAR CAD. ULUS ILK MECLIS IMAM HATIP LİSESİ NO: 67A ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Altındağ Belediyesi yakınında, Samanpazarı içinde olup, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yanındadır..Anadolu Medeniyetleri Müzesi´ne 300 m mesafededir.

Ulaşım Ulus istikametine giden tüm otobüs, minibüs ve taksilerle ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulus merkeze 1 km, Kızılay merkeze 2 km uzaklıktadır.